Цьогорічний одинадцятий за ліком Всесвітній тиждень медіа та інформаційної грамотності (GlobalMILWeek2022) проходитиме із 24 по 31 жовтня за темою «Плекання довіри: імператив медіа та інформаційної грамотності».

Шановні користувачі Наукової бібліотеки! Запрошуємо Вас взяти участь у заходах, які пропонує Національний проєкт з медіаграмотності Міністерства культури та інформаційної політики України «Фільтр».
27 жовтня «Фільтр», МКІП та IREX вперше проведуть Всеукраїнський національний тест з медіаграмотності. Кожен учасник гарантовано отримає сертифікат, а 30 учасників, які дадуть найбільшу кількість правильних відповідей за найшвидший час – цінні подарунки. До участі запрошуються всі українці. Платформа для проходження тесту буде відкрита 27 жовтня тричі протягом дня: початок об 11.00, 15.00, 19.00., посилання на платформу для проходження тесту буде опубліковано 27 жовтня на сайті «Фільтра» https://filter.mkip.gov.ua/dajdzhest-aktyvnostej-filtra-do-globalnogo-tyzhnya-mediagramotnosti/
27 жовтня о 16.30 «Фільтр» проведе онлайн-лекцію «Як стати джедаєм на інформаційному фронті?» для всіх охочих студентів України. Посилання для реєстрації учасників онлайн-лекції: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScgSY-CXC6iyvo62Yg-ngA2vc1nBUSI9J-4zpZ03F0XqQ7Gow/viewform
Крім того, на сайті «Фільтра» у розділі «Викладачам та студентам» Ви можете ознайомитися з посібниками з медіаграмотності, методичними матеріалами онлайн-курсу Very Verified від IREX, плакатами та стендами.

Відзначаймо Всесвітній тиждень медійної та інформаційної грамотності разом з бібліотекою!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.