Наукова бібліотека НУК ім. адм. Макарова запрошує Вас взяти участь у всеукраїнській інформаційно-просвітницькій акції «Національний тиждень читання. Тиждень поезії», яку анонсує Український інститут книги. 

Тиждень відбудеться з 16 по 24 березня 2024 р. та охопить дату святкування Всесвітнього дня поезії (21 березня). Тема тижня поезії 2024ДІМ. Гаслом став рядок із вірша сучасної української поетки Ірини Шувалової«Ріки незмінно течуть додому». Для участі в акції необхідно надіслати відеозапис читання поетичного твору, вказавши автора та його виконавця за адресами: olena.beloded@nuos.edu.ua; oksana.mohulna@nuos.edu.ua; olena.matviienko@nuos.edu.ua. Матеріали розміщуватимуться на сайті Наукової бібліотеки https://lib.nuos.edu.ua/ та на сторінці у Фейбук https://www.facebook.com/libnuk.

Приєднуйтесь до читання поезії, яке буде підтримкою для тих, хто втратив свій дім через війну та переміщення. Україна – це наш спільний дім і ми разом будемо чекати повернення тих, хто позбавлений зараз найціннішого.Детальніше про акцію – на сайті Українського інституту книги:https://ubi.org.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.