Співробітники Наукової бібліотеки НУК ім. адм. Макарова в сучасних умовах інформаційного суспільства сприяють тому, аби студенти університету, особливо першокурсники, мали змогу правильно опрацьовувати джерела інформації та володіти навичками академічної доброчесності.

16 жовтня Катерина Білоножко – бібліотекар 1 категорії книгозбірні університету, координаторка групи сприяння академічній доброчесності в НУК ім. адм. Макарова в рамках циклу заходів “Місячник першокурсника” провела онлайн-лекції: “Основи інформаційної культури” та “Академічна доброчесність: курс для здобувачів освіти” для студентів групи 1441 Факультету економіки моря. Під час лекцій першокурсники дізнались як ефективно використовувати інформаційні ресурси Наукової бібліотеки університету та ресурси відкритого доступу тощо.

Студентів-першокурсників було поінформовано про те, як правильно працювати з інформацією, підкреслено важливість етичних принципів та правил академічної доброчесності, якї є основою успішного навчання та наукової роботи. Також була надана інформація про ресурси НБ з акцентом на електронні та можливість використання OC Android в процесі роботи з Електронним каталогом.

Сподіваємося, що надана інформація стане поштовхом для подальшого доброчесного навчання та допоможе стати успішними у сфері економіки та фінансів.

#НБ_НУК #Лекція #Інформаційна_Культура #Академічна_Доброчесність #Факультет_Економіки_Моря #Кафедра_Фінансів #Студенти

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.