11 червня святкує свій ювілей ректор Національного університету кораблебудування імені адмірала Макарова, доктор технічних наук, професор Євген Іванович Трушляков.
Вся трудова та науково-педагогічна діяльність Є.І. Трушлякова пов’язана з НУК імені адмірала Макарова. Студент, викладач, доцент кафедри, заступник декана, проректор, ректор, завжди з активною громадянською позицією, він ніколи не був байдужим до долі своєї Альма матер. Беззаперечно, у цей святковий день Євген Іванович почує на свою адресу багато теплих слів та побажань.
Своєрідним подарунком до славетного ювілею є виставка, яку підготували співробітники Наукової бібліотеки. Книжково-ілюстративна експозиція «Від студента до ректора» знайомить колектив університету та студентську громаду з досягненнями та здобутками шановного ювіляра. Друковані матеріали відображають науковий та навчально-методичний доробок вченого, сторінки біографії дають уявлення про кроки професійного зростання, а фотоматеріали ілюструють риси характеру Євгена Івановича, який почуває себе впевнено і у президії наукової конференції, і на толоці з ліквідації наслідків ракетного удару.
Талановитий організатор, керівник, який поряд з викладачами та студентами виносить каміння зі зруйнованої будівлі, розвантажує гуманітарну допомогу… Усміхнений, чуйний, життєрадісний, невтомний – весь цей складний час він поруч з колективом університету, надихає своїм прикладом та дає надію на відродження.
Колектив Наукової бібліотеки від щирого серця бажає Вам, шановний Євгене Івановичу, міцного здоров’я, натхнення та наснаги, мирної щасливої долі, завжди залишатися цілеспрямованим, креативним лідером та чуйною людиною у вільній незалежній Україні!
Пишаємось тим, що працюємо з Вами в одній команді. Вистоїмо і все відбудуємо!

З повагою,
колектив Наукової бібліотеки НУК

Ознайомитися з виставкою можна у приміщенні Наукової бібліотеки в Новому корпусі НУК за адресою пр.. Центральний, 3, ауд. 109.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.