“Наукова, технічна та інноваційна діяльність професора Сергія Івановича Сербіна” – таку назву має виставка, підготовлена співробітниками відділу обслуговування Наукової бібліотеки у Машинобудівному навчально-науковому інституті НУК, до ювілею директора МННІ НУК ім. адм. Макарова,  доктора технічних наук, професора Сергія Івановича Сербіна.

Праці С. І. Сербіна, відомого вченого у галузі енергомашинобудування, визнані не тільки в Україні, але і за кордоном, що підтверджується міжнародними публікаціями та участю у спільних  дослідженнях, результати яких оприлюднюються на міжнародних симпозіумах і конференціях в Україні, США, Іспанії, Італії, Греції, Польщі, Китаї.

До уваги відвідувачів представлені монографії, підручники, навчальні посібники, доповіді на міжнародних науково-технічних конференціях, збірники наукових праць МКІ-НУК; публікації вченого в фахових вітчизняних та закордонних виданнях; фотоматеріали. Окремо треба виділити монографії та підручники англійською мовою, написані в співавторстві з китайськими вченими.

Звісно, матеріали, що представлені на виставці – це тільки частина надбань та здобутків Сергія Івановича, але навіть ця частина демонструє вагомий науковий та педагогічний потенціал шановного пана професора.

Виставка експонується у читальному залі відділу обслуговування   користувачів НБ в МННІ НУК (вул. Кузнецька, 5,  ауд. 56). Ласкаво просимо!

.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.