7 грудня на базі Національного університету кораблебудування імені адмірала Макарова відбулося спільне засідання Вчених рад НУК ім. адмірала Макарова та Миколаївського національного університету імені В.О. Сухомлинського. Під головуванням Міністра освіти і науки України Оксена Лісового та його заступника Михайла Вінницького обговорювалося питання приєднання МНУ ім. В.О. Сухомлинського до НУК імені адмірала Макарова.

До цієї події співробітниками Наукової бібліотеки було підготовлено: виставку «Наука та освіта НУК ім. адмірала Макарова: сучасні досягнення – інвестиції в майбутнє», яка мала на меті показати важливий внесок науковців НУК у розвиток нашої країни. На виставці були представлені монографії, підручники, наукові періодичні видання, матеріали конференцій, література іноземними мовами та видання – переможці різних конкурсів, авторами яких є як науковці зі світовим ім’ям, так і молоді вчені НУК; перегляд «Національний тиждень читання «Бути своїми», де була представлена сучасна українська художня та краєзнавча література з фонду Наукової бібліотеки НУК.

Серед тих, хто ознайомився з матеріалами виставок були Міністр освіти і науки України Оксен Лісовий, науковці двох провідних закладів вищої освіти, студенти та співробітники .

Фотозвіт: https://1drv.ms/a/s!AoUH-LssmFPrlhmauNVS3SQMt8oS?e=XX33xp

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.