Чергова онлайн-лекція для першокурсників групи 1431, спеціальності «Менеджмент» була проведена за темами «Основи інформаційної культури» та «Академічна доброчесність: курс для здобувачів освіти».

Лекцію провела Катерина Білоножко, бібліотекар І категорії, координаторка групи сприяння академічній доброчесності в НУК ім. адм. Макарова.

Наукова бібліотека НУК забезпечує доступ до актуальних джерел інформації та наукових публікацій і завжди готова допомогти навчитися ефективно працювати з інформацією: від пошуку та оцінки джерел до правильного цитування та дотримання авторських прав.

Інформаційна культура допомагає студентам, майбутнім менеджерам, розуміти, аналізувати та ефективно використовувати безмежний потік інформації.

На лекції «Академічна доброчесність: курс для здобувачів освіти» студенти дізналися багато важливих аспектів і корисних порад стосовно академічної доброчесності.  Спільно обговорили важливість дотримання правил відсутності плагіату та розглянули приклади ситуацій з життя студентів.

Висловлюємо вдячність всім, хто приєднався до лекцій, задавав питання та ділився своїми думками. Впевнені, що отримані знання допоможуть краще орієнтуватися в інформаційному середовищі, розвивати навички сучасних методів пошуку та використання інформації, а також стати успішними та доброчесними студентами!

#інформаційна_культура #академічна_доброчесність #НУК #онлайн-навчання #НБ_НУК #першокурсники #менеджмент

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.