Шановні друзі! З 20 березня в читальному залі відділу обслуговування користувачів Наукової бібліотеки у Машинобудівному навчально-науковому інституті НУК ім. адм. Макарова демонструється виставка літератури «Професійні спеціалізовані видання».

Монографії, навчальні посібники, довідкова література з теоретичних та практичних питань двигунобудування, альтернативної енергетики, метрології та стандартизації і багатьох інших допоможуть вам у навчальній та науковій діяльності. Мета виставки – ознайомити користувачів з дослідженнями вчених провідних навчальних та наукових закладів України.

Першими відвідувачами виставки стали доцент кафедри технічної теплофізики і суднових паровиробних установок, кандидат технічних наук П.А. Пацурковський зі студентами-першокурсниками.

У читальному залі також можна ознайомитися з виставками «Наукові та навчальні видання вчених МННІ НУК ім. адм. Макарова», «Вдосконалюємо англійську», «Професійні періодичні видання англійською мовою» та ін.

Студенти та викладачі, ми чекаємо на вас у читальному залі Старого корпусу НУК ім. адм. Макарова, за адресою вул. Кузнецька, 5

Фотозвіт: https://1drv.ms/f/s!AoUH-LssmFPrmDiN3HT_soDUH2Re?e=2XGYIf

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.