Книжково-ілюстративну виставку «Безпека мореплавства» співробітники відділу обслуговування користувачів Наукової бібліотеки у Машинобудівному навчально-науковому інституті підготували до Міжнародного дня моряка, який відзначається 25 червня.

Професія моряка без перебільшення є однією з найбільш легендарних професій у всьому світі. Морські професії втілюють у собі все, про що можуть мріяти романтики. Однак ця робота несе і безліч ризиків для тих, хто обрав такий шлях. Непередбачувана стихія, піратство, військові дії – кожен вихід з порту може стати для моряків справжньою битвою за своє життя.

Однак, добрі технічні знання, досконале володіння англійською мовою, знайомство з офіційними документами – все це необхідно для вирішенні як поточних, так і деяких складних завдань, які можуть виникнути у рейсі.

Серед студентів НУК ім. адм. Макарова багато тих, хто пов’язав своє життя з морем. Тому на виставці представлені навчальні посібники та практичні довідники для технічної підготовки моряків, словники та англомовна періодика для вдосконалення англійської, офіційні документи (зокрема, Міжнародна конвенція про підготовку і дипломування моряків та несення вахти). Видання України, Великобританії, США.

Розрахована виставка на усіх, кому цікава тема моря та мореплавства. Запрошуємо до Старого корпусу НУК, за адресою: вул. Кузнецька, 5, ауд 56.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.