Шановні друзі! Запрошуємо вас познайомитися з книжково-ілюстративною виставкою “Природа б’є на сполох”, яка з 15 квітня по 5 травня поточного року експонується у читальному залі відділу обслуговування користувачів Навчально-наукового інституту автоматики та електротехніки (пр. Центральний, 3, ауд. 109). Зазначимо, що тема обрана не випадково, адже саме 15 квітня відзначається Міжнародний день екологічних знань. Його мета – формування екологічної культури, інформування про стан навколишнього природного середовища, просування екологічних знань.

На книжково-ілюстративній виставці “Природа б’є на сполох” представлені монографії, навчальні посібники, методичні вказівки, довідкова література, періодичні видання з теоретичних та практичних питань екології, охорони навколишнього cередовища, формування екологічних знань. Їх автори – науково-педагогічні працівники НУК ім. адм. Макарова, вчені провідних навчальних та наукових закладів України. Серед представлених матеріалів також є цікаві, яскраво ілюстровані видання англійською мовою.

Добірка літератури з фонду Наукової бібліотеки дає можливість ознайомитись з додатковими джерелами відповідно до теми виставки. Маємо надію, що наша виставка, організована напередодні залікових та екзаменаційних днів, допоможе читачам – здобувачам вищої освіти, успішно скласти іспити, науково-педагогічним працівникам – познайомитись з працями своїх колег, а також сприятиме формуванню екологічної культури.

Завітайте до бібліотеки – книги вже чекають на вас, а бібліотечні працівники із задоволенням допоможуть у пошуку необхідної інформації!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.