Шановні користувачі! Колектив Наукової бібліотеки НУК ім. адм. Макарова вітає Вас із 230-ю річницею заснування Миколаєва!

За 230-річну історію Миколаїв пройшов славетний шлях від суднобудівної верфі до потужного промислового, бізнесового, культурного центру Півдня України. Миколаїв – колиска суднобудування та флоту України. Місто, яке захоплює багатою історією, прекрасними працьовитими людьми та розкішними краєвидами. Тож нехай наше улюблене місто розквітає економічною могутністю, стає привабливим, затишним, комфортним для кожного мешканця та гостя міста. Хай добро, мир і злагода панують у кожній миколаївській родині, у кожному домі.

З нагоди свята Наукова бібліотека НУК ім. адм. Макарова запрошує Вас переглянути експозиції книжково-ілюстративних видань та фотоматеріалів, що відображають історію та сучасність нашого міста, його культурне життя та велику роль в історії суднобудування. Також до Вашої уваги представлені новинки краєзнавчих видань, присвячені історії міста та видатним людям, які пов’язали своє життя та діяльність з Миколаєвом:

  • «Як тебе не любити, Миколаєве мій!»

    (ауд.645)
  • «Тут буде місто…»

    (ауд.650)
  • До рідного краю серцем прихилюся

    (Відділ обслуговування користувачів Навчально-наукового гуманітарного інституту та Факультету морського права, пр. Героїв України, 9)
  • Пам’ятки історії та культури Миколаївщини

    (Відділ обслуговування користувачів у Навчально-науковому інституті автоматики та електротехніки, пр. Центральний, 3)
  • Миколаєву – 230!

    (Відділ обслуговування у Машинобудівному навчально-науковому інституті, вул. Кузнецька, 5)


Святкуємо День міста разом із бібліотекою!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.