Запрошуємо Вас 12 жовтня 2017 р. о 15.00 на вебінар «Можливості платформи Web of Science для науковця, викладача, адміністратора».

Відповідно до результатів конкурсу МОН України, чотири виші м. Миколаєва включено до списку вищих навчальних закладів, яким надається доступ до наукометричних систем:
Scopus:
НУК імені адмірала Макарова            доступ буде надано протягом тижня
МНУ ім. В. О. Сухомлинського          доступ буде надано протягом тижня
Web of Science:
ЧНУ ім. Петра Могили                         доступ надано з 03.10.2017
МНАУ                                                    доступ буде надано протягом тижня


Web of Science – це реферативна наукометрична база даних наукових публікацій від компанії Clarivate Analytics, що пропонує доступ до бібліографічних даних наукових статей з престижних періодичних видань, книг та матеріалів наукових конференцій із зазначенням реальної цитованості цих матеріалів. Таким чином, користувач має можливість негайно отримати уявлення щодо актуальності тієї чи іншої роботи та її впливу на наукову спільноту.
Детальну інформацію Ви можете отримати, звернувшись до Електронного читального залу НБ НУК, ауд. 547.
 

Тези: Пошук і аналіз інформації у Web of Science Core Collection. Основні помилки, що можуть призвести до відсутності результатів пошуку. Створення власної картотеки статей у референс-менеджері EndNote on-line та оформлення публікацій за форматом певного видання. Аналіз видань за допомогою Journal Citation Report (імпакт-фактор). Авторські ідентифікатори ResearcherID та ORCID.
Бонус: Чим небезпечний пошук у деяких відкритих джерелах
Тривалість: 1 година
Мова: українська
Вартість
: безкоштовно
Спікер: к.б.н. Тихонкова Ірина


Процедура участі: необхідна попередня реєстрація за посиланням https://thomsonreuters.webex.com/thomsonreuters/k2/j.php?MTID=t9398b5f9c50ec598c7093579ae003c5c, після якої Ви отримаєте лист з гіперпосиланням, за яким необхідно перейти за 10 хвилин до початку вебінару. Завантажиться програма Webex, буде налаштовано звук, подбайте, щоб комп’ютер було обладнано колонками або була можливість трансляції звуку. Зважайте, що WebeX більше не підтримує операційну систему ХР. Знайдіть можливість переглянути вебінар на комп’ютері з іншою операційною системою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.