Пропонуємо долучитися до безкоштовних вебінарів від компанії Clarivate українською, які відбудуться 24, 31 серпня та 28 вересня поточного року. Вебінари організовані на платформі Zoom. Сертифікат учасника надається тим, хто прослухав більше 90% основного часу вебінару. Реєстрація вже відкрита.

24 серпня

Тема: Наука України крізь призму Web of Science

Тези:  В день Незалежності України подивимося на здобутки українських науковців на платформах Web of Science та InCites. Які теми, розробки установи, науковці визнані у світі. Які міжнародні співпраці більш ефективні за абсолютними та нормалізованими показниками. Публікації в яких виданнях приносять більше результатів. Що можемо та маємо зробити для нашої науки. Відповіді на запитання з реєстраційних анкет.

Час 10:15–11:15
Реєстрація: 
https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_Iv002c7pQueITNhW_FZMCw

31 серпня

Тема: Оновлені можливості Web of Science 

Тези: На вебінарі про базові можливості Web of Science Core Collection. Створення аккаунту, оператори пошуку, ключові слова, результати пошуку та їх уточнення, збереження. Теми, журнали, партнери, гранти. Базові метрики: цитування індекс Гірша, імпакт фактор, Journal Citation Indicator, квартиль. Та нові функції, що з’явилися в 2023 році. Відповіді на питання з реєстраційних анкет.

Час 10:15–11:15

Реєстрація:
 https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_nU5eLfG1Rq6MkH7g1zI-tg

28 вересня

Тема: Інтеграція платформ Web of Science та ProQuest

Тези: Унікальний контент платформ Web of Science та ProQuest дозволяють бібліотекам та університетам виконувати амбітні завдання. Приєднуйтесь до цієї сесії, щоб дізнатися більше про останні інтеграції:

– Індекс цитування дисертацій ProQuest Dissertations & Theses Citation Index;

– Інтеграція між Alma та InCites Benchmarking & Analytics;

– Інтеграція між Alma та Journal Citation Reports;

– Інтеграція між Primo / Summon та Journal Citation Reports;

– Подальші плани

Час 10:15–11:15

Реєстрація

https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_MhIZjQjuSbqpNnOsuxpWvg

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.