До уваги наукової спільноти та всіх зацікавлених!

НУК ім. адм. Макарова отримав тестовий доступ на 90 днів до повнотекстових ресурсів HeinOnline International Core. Термін дії пробної версії закінчиться 29 січня 2024 р., доступ здійснюється за ІР-адресами університету.

HeinOnline — це провідна онлайн-дослідницька платформа, яка надає понад 209 мільйонів сторінок багатопрофільних періодичних видань, найважливіших урядових документів, міжнародних ресурсів, прецедентного права та багато іншого. Велика кількість матеріалів, які складаються з PDF-файлів на основі зображень із можливістю повного пошуку та доступні за доступною ціною, дають науковим установам, урядовим установам, юридичним фірмам, судовим системам, корпораціям та іншим організаціям доступ до надійних цифрових матеріалів, які відповідають дійсності друку, без клопоту або вартості використання кількох баз даних досліджень.

Кожен документ у понад 100 базах даних HeinOnline є точним факсиміле свого друкованого аналога, що забезпечує доступ до оригінальних, авторитетних джерел, а також легкість і швидкість, які супроводжують онлайн-пошук. Щоб покращити видимість відповідного вмісту, ми також включили унікальні інструменти штучного інтелекту та допоміжні засоби дослідження в наші різноманітні бази даних.

За допомогою HeinOnline користувачі можуть отримати доступ до понад 3200 наукових журналів, які досліджують понад тисячу тем, починаючи з моменту першого опублікованого номера.

#HeinOnline #НБНУК #НУК_новини #працюємо_разом

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.