Друзі! Наукова бібліотека НУК ім. адм. Макарова – хаб цифрової освіти «Дія.Освіта» – запрошує вас ознайомитися з новим продуктом Дія.Освіта – «Тайм-менеджмент для будь-якої професії». Ви можете дізнатися про те, що таке управління часом, чому воно важливе та як допоможе у розвитку кар’єри, як опанувати цю корисну навичку — про все це читайте в інформації від Дія.Освіта. Тайм-менеджмент точно змінить ваше життя на краще. Приємного прочитання! 💡

Нагадуємо, на сайті НБ НУК ім. адм. Макарова https://lib.nuos.edu.ua/ у розділі «Інтернет-ресурси» є рубрика «Цифрова грамотність». Основна мета рубрики – розвиток цифрових навичок викладачів, студентів та співробітників університету, поширення практик застосування інноваційних технологій у навчальній, викладацькій, дослідницькій роботі та в повсякденному житті. Рубрика містить корисні посилання на Міністерство та Комітет цифрової трансформації України та його проєкти.

 Усі охочі можуть проходити навчання на платформі в читальних залах Наукової бібліотеки НУК ім. адм. Макарова. Долучайтеся до ком’юніті та розвивайте свої навички. Навчайтеся і вдосконалюйтеся, а бібліотека завжди прийде вам на допомогу!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.