26 жовтня виповнюється 80 років Василю Степановичу Наливайку –кандидату технічних наук, професору кафедри двигунів внутрішнього згоряння, установки та технічної експлуатації, відомому вченому у галузі двигунобудування, винахіднику, педагогу, публіцисту. До цієї славетної дати співробітники відділу обслуговування користувачів Наукової бібліотеки у Машинобудівному навчально-науковому інституті НУК підготували віртуальну виставку – привітання «Василь Степанович Наливайко – науковець, викладач, публіцист. До 80-річчя від дня народження».

Василь Степанович Наливайко є автором більш ніж 150 наукових статей, навчальних посібників, підручників та методичних вказівок, у тому числі 9 винаходів та патентів. Професор В. С. Наливайко успішно поєднує педагогічну, наукову та публіцистичну діяльність, відомий своїми біографічними дослідженнями та матеріалами з історії МКІ-НУК. Багаторічна співпраця професора Наливайка з Науковою бібліотекою знаходить своє відображення у щорічних спільних заходах, а також у поповненні бібліотечного фонду новими виданнями.

Наукова бібліотека від щирого серця вітає шановного ювіляра і бажає йому здоров’я, стійкості, цікавих ідей і творчих успіхів та висловлює вдячність за багаторічні дружні стосунки та плідну співпрацю .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.