Друзі! Наукова бібліотека НУК ім. адм. Макарова – хаб цифрової освіти «Дія.Освіта» – запрошує вас ознайомитися з новим продуктом «Весна — натхнення починати нове: кар’єрні можливості разом з Дія.Освіта».Ви можете дізнатися про правила створення резюме, пройти профорієнтаційні тести, подивитися гайди про керування власною кар’єрою, прослухати серію психологічних вебінарів «Кар’єра під час війни» від Дія.Освіта та Rozmova.

Нагадуємо, на сайті НБ НУК ім. адм. Макарова https://lib.nuos.edu.ua/ у розділі «Інтернет-ресурси» є рубрика «Цифрова грамотність» http://surl.li/resvo.

Основна мета рубрики – розвиток цифрових навичок викладачів, студентів та співробітників університету, поширення практик застосування інноваційних технологій у навчальній, викладацькій, дослідницькій роботі та в повсякденному житті. Рубрика містить корисні посилання на Міністерство та Комітет цифрової трансформації України та його проєкти.

 Усі охочі можуть проходити навчання на платформі в читальних залах Наукової бібліотеки НУК ім. адм. Макарова. Долучайтеся до ком’юніті та розвивайте свої навички. Навчайтеся і вдосконалюйтеся, а бібліотека завжди прийде вам на допомогу!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.