Відділ обслуговування Наукової бібліотеки у Машинобудівному навчально-науковому інституті після періоду дистанційного навчання відновив свої традиційні «Вересневі зустрічі зі студентами-старшокурсниками». Метою таких заходів є інформація про бібліотечні послуги, як традиційні, так і дистанційні, ознайомлення з новинками літератури та просто живе спілкування, що також має дуже велике значення у наш складний час. 8 вересня до відділу завітали магістранти групи 5221М та студенти групи 4211. Цього року співробітники відділу підготували інформацію про унікальну колекцію сучасних англомовних фахових періодичних видань та новинки літератури іноземними мовами.

Студентам була презентована книга «Gas Turbines Structural Properties, Operation Principles and Design Features» авторства С.І. Сербіна, В. М. Патлайчука спільно з китайськими колегами, яка вийшла у видавництві Springer та була передана до бібліотеки шановними авторами. Неабияку зацікавленість у відвідувачів викликало єдине у відділі фахове видання китайською мовою – навчальний посібник «Теоретичні основи проектування суднових газотурбінних агрегатів» (автори Г.Ф. Романовський, М.В. Ващиленко, С.І. Сербін).

Шановні здобувачі освіти, викладачі, співробітники, протягом вересня відділ продовжить групове обслуговування студентів Машинобудівного навчально-наукового інституту НУК за адресою вул. Кузнецька, 5 (Старий корпус НУК), ауд 17, 56. Чекаємо на Вас!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.