Її мета – поповнення фонду книгозбірні університету. До участі приймаються як нові видання, так і книги, електронні ресурси, періодичні видання, які не втратили своєї наукової, історико-культурної, мистецької цінності і є фізично придатними для подальшого використання. Кожний дар дуже важливий, оскільки надає можливість продовжити життя видань, необхідних для студентів, викладачів, співробітників університету.

Користуючись нагодою, висловлюємо сердечну подяку всім, хто долучається до цієї достойної справи. Про меценатів Наукової бібліотеки НУК: науковців, викладачів, співробітників вишу розповідає віртуальна виставка “Добра справа від щирого серця”, яка розміщена на сайті Наукової бібліотеки НУК, у розділі «Електронні ресурси».

Акція “Подаруй бібліотеці сучасну книгу” триває. Пропонуємо всім, хто не долучився до благодiйностi, зробити свій внесок у поповнення фондів університетської бібліотеки. За додатковою інформацією звертайтеся до відділу комплектування та наукової обробки літератури НБ НУК (ауд. 550).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.