31 березня для аспірантів НУК ім. адм. Макарова І та ІІ року навчання на платформі Zoom було проведено інформаційно-пізнавальну лекцію про послуги та сервіси Наукової бібліотеки.

Для здобувачів освіти 3 рівня навчання була підготовлена інформація про корисні матеріали та посилання для наукової діяльності, які надає бібліотека: бази даних з відкритим доступом (Research4Life з можливістю доступу до Elsevier, Springer Nature, John Wiley & Sons, Taylor & Francis, Emerald, Sage Publications, Oxford University Press, Cambridge University Press, IOP Publishing та ін.), бази даних з реєстрацією та доступом в мережі університету (БД ScienceDirect, Springer Nature, JSTOR Archive Journals), наукометричні бази даних (Web of Science, Scopus), онлайн-каталог рецензованих журналів відкритого доступу, діючі тестові доступи.

Також предметом обговорення на зустрічі було створення профілів дослідника в ResearcherID, Orcid, Google Академія для поширення наукових досягнень в інформаційному просторі та підтримки їх в актуальному стані.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.