Традиційно, в останній день першого осіннього місяця – 30 вересня, відзначають Всеукраїнський день бібліотек, а бібліотечні фахівці – своє професійне свято. З цієї нагоди в Науковій бібліотеці НУК імені адмірала. Макарова відбулись урочисті збори колективу. Привітати співробітників бібліотеки зі святом завітав проректор з наукової роботи університету, доктор технічних наук, професор Павлов Генадій Вікторович.

У своїй промові він висловив вдячність колективу Наукової бібліотеки за високопрофесійну роботу зі студентською молоддю, сприяння публікаційній активності вчених університету, активний розвиток нових інноваційних напрямків своєї діяльності. Урочистою та хвилюючою частиною зборів стало відзначення співробітників Наукової бібліотеки університету грамотами.

За вагомий внесок співробітників Наукової бібліотеки НУК в інноваційний розвиток університету, ефективне, кваліфіковане та оперативне бібліотечно-інформаційне обслуговування, якісне навчання користувачів роботі з електронними ресурсами, вивчення та задоволення їх інформаційних потреб, впровадження сучасних сервісів та форм роботи в діяльність бібліотеки, високу професійну компетентність, відповідальне ставлення до роботи та з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек грамотами було нагороджено:

Білоножко Катерину Сергіївну, бібліотекаря І категорії;

Бондар Ольгу Анатоліївну, провідного бібліотекаря;

Диндеренко Катерину Сергіївну, провідного бібліографа.

На завершення урочистостей Генадій Вікторович побажав усім присутнім невичерпної енергії, заряду творчості та креативу, міцного здоров’я, гармонії, мудрості у вирішенні складних питань, світлих мрій та сподівань, віри у Перемогу.

Незважаючи на складні воєнні часи та постійні тривоги, такі зустрічі об’єднують, надихають, надають сил для втілення та реалізації нових професійних задумів, життевої наснаги.

Тож, тримаємо стрій та працюємо задля Перемоги!

Фотозвіт: https://1drv.ms/a/s!AoUH-LssmFPrnUnKvRfW9QehPKNZ?e=Od4vS7

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.