З початком навчального року першокурсники активно залучаються до лекцій з основ інформаційної культури та академічної доброчесності в НУК імені адмірала Макарова. Організація інформаційних заходів, спрямованих на популяризацію використання інформаційних ресурсів для навчання та принципів академічної доброчесності, є важливим напрямом роботи Наукової бібліотеки університету. Модератор заходів – Катерина Білоножко, координатор Групи сприяння академічної доброчесності у НУК ім. адм. Макарова, бібліотекар І категорії.

Так, протягом вересня лекції прослухали студенти 1 курсу Навчально-наукового гуманітарного інституту (гр.1511, гр. 1521, гр.1541, гр.1551, гр.1561), Факультету економіки та екології моря (гр.1441, спеціальність «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок», гр. 1431, спеціальність «Менеджмент організацій і адміністрування», «Менеджмент транспортних систем і логістика»), Навчально-наукового інституту комп’ютерних наук та управління проєктами (гр. 1122, спеціальність “Комп’ютерні науки”, гр. 1124, спеціальність “Системний аналіз”). Лекції відбувались у форматах офлайн та онлайн.

Під час викладення матеріалу були висвітлені питання визначення поняття «академічна доброчесність», важливості її дотримання для кожного студента, її вплив на якість освіти та майбутню професійну діяльність, а також як інформаційна грамотність допомагає ефективно використовувати інформаційні бібліотечні ресурси для навчання. Адже дотримання академічної доброчесності є запорукою якісної освіти та успішної кар’єри! 

#АкадемічнаДоброчесність #ІнформаційнаГрамотність #Навчання #БібліотечніРесурси

Фотозвіт: https://1drv.ms/a/s!AoUH-LssmFPrnWVNcvkF5wo6E75T?e=TUt4W0

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.