Нещодавно виповнилось 160 років від дня народження майстра психологічної прози Михайла Коцюбинського. З цієї нагоди працівники відділу обслуговування користувачів Навчально-наукового гуманітарного інституту та Факультету морського права (ННГІ та ФМП) запросили студентів-дизайнерів до читальної зали на літературну годину «Він слугував народові своєму, боліючи душею разом з ним».

Завідуюча відділом обслуговування користувачів І.В. Кузнецова розповіла присутнім про маловідомі факти біографії та творчості письменника, літературний доробок якого становить більше 50 творів.

Директор ННГІ, кандидат історичних наук, доцент  О.В. Бобіна  доповнив розповідь інформацією про громадську діяльність видатного українського письменника, який займає одне з найпочесніших місць в українській літературі.

Співробітник бібліотеки С.Ю. Гординець ознайомила присутніх з виставкою «Людина. Доля. Творчість», на якій представлені твори ювіляра з фонду Наукової бібліотеки. Найбільш відомими серед читачів стали твори: «Дорогою ціною», «Intermezzo», «Тіні забутих предків».

Учасники заходу ще раз переконались у тому, що надзвичайний талант письменника вражає глибиною осягнення людської душі, живописністю, музичністю слова, що дає можливість і сьогодні насолоджуватися його творами.

Фотозвіт: https://1drv.ms/a/s!AoUH-LssmFPrnGgl6wTDbyhWoCbh?e=8kk4mj

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.