Наукова бібліотека Національного університету кораблебудування щиро вітає Вас з національними святами – Днем Державного прапора та Днем Незалежності України!

З лютого 2022 року ці свята набули для нас особливого значення. Як багато поколінь українців, ми знову боремося за нашу свободу і майбутнє!

Україна – це ми – незламний народ незламної країни, який навіть у найскладніший час не втрачає своєї віри у вільну та незалежну Україну!

Тож нехай наша Україна залишається такою сильною, непереможною та безмежно рідною! А нам усім бажаємо порозуміння та згуртованості, любові та добра! І нехай небо над Україною знову буде чистим!

З нагоди цих свят співробітники відділу обслуговування користувачів Наукової бібліотеки у Навчально-науковому інституті автоматики та електротехніки НУК підготували книжково-ілюстративну виставку “Україна: історія і сучасність”. На виставці представлені матеріали з історії української держави, інформація про видатних особистостей, які присвятили своє життя боротьбі за незалежность країни, а також видання з української культури, етнографії, мови. Виставка демонструється за адресою: пр.Центральний, 3, ауд 109. Запрошуємо до перегляду!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.