З 18 по 21 вересня фахівці Наукової бібліотеки НУК імені адмірала Макарова в онлайн форматі взяли участь у роботі XIV Львівського міжнародного бібліотечного форуму – наймасштабнішого щорічного заходу для професійного середовища. Головна тема форуму – «Бібліотека: вічні цінності перед викликом змін».

Захід став ключовою платформою для зустрічі керівників та провідних фахівців бібліотек, науковців, викладачів закладів вищої освіти, видавців, авторів і читачів, провайдерів інформаційних послуг, членів та партнерів ВГО Українська бібліотечна асоціація.

Програма форуму була зосереджена на важливих питаннях, що стосуються місії бібліотек у захисті та популяризації вічних цінностей, а також у протистоянні сучасним викликам. Важливими аспектами дискусій стали новітні підходи щодо популяризації читання серед людей різного віку,  реалізація принципів безбар’єрності в бібліотеках, здобуття цифрових навичок у бібліотеках – Хабах цифрової освіти, питання бібліотечного лідерства у викликах війни тощо.

Наукова бібліотека НУК ім. адм. Макарова – партнер ВГО Українська бібліотечна асоціація, висловлює щиру подяку організаторам за цікаве професійне спілкування, обмін досвідом, можливість дізнатися про нові досягнення бібліотечної спільноти та отримати заряд натхнення для реалізації нових творчих планів.

Фотозвіт: https://1drv.ms/a/s!AoUH-LssmFPrnQJyU8nwCmIyg09l?e=PHdRyt

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.