Наукова бібліотека НУК імені адмірала Макарова вітає всіх із самобутнім, неповторним, барвистим, унікальним святом – Днем вишиванки. Бажаємо всім носити вишиванку з гордістю і любов’ю, пам’ятаючи про велике культурне багатство, яке ми маємо.

З нагоди свята в читальному залі відділу обслуговування користувачів у Навчально-науковому інституті автоматики та електротехніки організовано розгорнуту експозицію «Магія української вишивки». Напередодні свята, 15 травня, співробітники бібліотеки у вишитому вбранні презентували експозицію представникам студентського активу НУК імені адмірала Макарова. Студенти познайомилися з тематичною літературою, а також з вишиванками, барвистими рушниками, вишитими картинами, ляльками-мотанками та іншими виробами декоративно-прикладного мистецтва. Експозицію органічно доповнювала віртуальна презентація «Чарівний світ вишиванки» та українські пісні.

Гості заходу послухали цікаву розповідь про історію виникнення свята, дізналися про особливості вишивки південного регіону України, із задоволенням робили яскраві світлини на фоні експозиції.

Наукова бібліотека НУК імені адмірала Макарова висловлює щиру вдячність Моісеєнко Катерині – голові Первинної профспілкової організації студентів НУК та Савун Іллі – голові Студентської ради за сприяння в організації заходу.

Чекаємо на наступні цікаві зустрічі!

Фотозвіт: https://1drv.ms/a/s!AoUH-LssmFPrmhlkez_usdsHMzRU?e=Z3pCyL

#НБНУК#день_вишиванки_2024#святкуємо_разом

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.