Новий навчальний рік у відділі обслуговування користувачів Наукової бібліотеки у Машинобудівному навчально-науковому інституті НУК розпочинається традиційно – поріг університетської бібліотеки вперше переступає нове покоління студентів. Нещодавно до бібліотеки завітали студенти групи 1211 (ОП «Суднові енергетичні установки та устаткування»). Співробітники бібліотеки презентували гостям «Екскурс – путівник для першокурсника простором Наукової бібліотеки НУК ім. адм. Макарова». Студенти зацікавилися різноманітністю послуг, які надає Наукова бібліотека та сучасним цифровим середовищем НБ: вебсайтом, електронним каталогом, інституційним репозитарієм та іншими електронними інформаційними ресурсами.

Першокурсники познайомилися з унікальним фондом з машинобудування, книжково-ілюстративними виставками літератури. Приємне здивування викликала інформація, що будівля, в який вони навчатимуться, побудована 120 років тому і носить поважну назву Старий корпус, а Машинобудівний навчально-науковий інститут у 2024-му році святкує своє 100-річчя. Цей невеличкий екскурс в історію допомагає сучасним студентам відчути спадкоємність поколінь, зв’язок між минулим, сучасним та майбутнім.

Шановні студенти, викладачі, впродовж вересня-жовтня у відділі проводяться Дні першокурсника для студентів Машинобудівного навчально-наукового інституту НУК. Чекаємо вас за адресою: вул. Кузнецька, 5, Старий корпус НУК, ауд 17, 56.

Фотозвіт: https://1drv.ms/a/s!AoUH-LssmFPrnFn8MACExLLbwyF5?e=GHz7M7

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.